Výjimečná, prvorepubliková vila, Křenovice

Cena:  v RK ---
cena u makléře

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Vyškov
Město: Křenovice
Ulice: Vlárská

posun vlevo
Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice Výjimečná vila, Křenovice
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK RE/MAX Magnum

RE/MAX Magnum

Banskobystrická 52, Brno, 621 00
tel: +420 541 215 165, mobil: +420 733 679 901
e-mail: magnum@remax-czech.cz, www: www.re-max.cz/magnum

Zakázku vyřizuje: makléř

Miloš Kesler

telefon: +420733679901
e-mail: milos.kesler@re-max.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 382292
aktualizováno: 26.4.2024 13:01

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Výjimečná, prvorepubliková vila, Křenovice. Prodej jedinečné vily určené pro maximálně komfortní a nadstandardní bydlení. Vila samotná si ponechala své původní kouzlo a je stále ve velice dobrém stavu, určená k trvalému bydlení. K vile je zpracován zcela individuální projekt přestavby, který maximálně vystihuje potenciál této jedinečné vily a využívá prvky jako vinárna, taneční studio, herna, společenská místnost, vlastní bazén, relaxační zóna apod. Dispozice: Přízemí: 146 m2 - garáž (27 m2), vinárna (27 m2), pokoj pro hosty (25 m2), společenská místnost (27 m2), koupelna s WC (6 m2), technická místnost (6 m2), vestibul a schody (18 m2), schodiště (10 m2) plus v nově plánované přístavbě baz... Pokračování popisu zakázky >>én (4 x 8 m), relaxační zóna, venkovní kuchyně. 1. patro: 135 m2 – kuchyně (15 m2) se spíží (5 m2), obývací pokoj (18 m2) s jídelnou (11 m2) a knihovnou (4 m2) s vnitřní zahradu (3 m2), hlavní ložnice (21 m2), hlavní koupelna (12 m2), šatna (16 m2), taneční studio (15 m2), samostatné WC (2 m2), schodiště (13 m2), terasa / balkon 2. patro: 112 m2 - chodba (21 m2), dětské pokoje (23 m2, 22 m2) u každého pokoje šatna, úložný prostor (3 m2), herna (18 m2), společná koupelna (8 m2), samostatné WC (2 m2), komora, balkony (10 + 5 m2). Zahrada o výměře 2.099 m2 je osázená ovocnými stromy a okrasnými dřevinami. Jste výjimeční? Pak je tento dům určený pro Vás. Pro více informací kontaktujte makléře zakázky. Obec Křenovice leží 3 km jihozápadně od Slavkova u Brna na březích potoka Rakovce, zčásti na rovině, dílem na stráni, v průměrné nadmořské výšce 216 m n. m. v katastru o rozloze 8, 8 km 2 . K 30. 9. 2014 žilo v Křenovicích 1904 obyvatel. Vhodná poloha v lokalitě slavkovského bojiště na trase mezi Slavkovem a Mohylou míru, společně s výbornou dopravní dostupností, patří k největším přednostem Křenovic. Dobrá dopravní dostupnost obce je umocněna tím, že Křenovice leží na křižovatce železničních tratí Brno – Přerov a Brno – Veselí nad Moravou, a současně v blízkosti dálnice D1. Do centra Brna se tak občané mohou pohodlně dopravit do půl hodiny. Křenovice spadají od roku 2005 do Integrovaného dopravního systému JMK. Obcí prochází cykloturistické značené trasy a turistické trasy. V obci se nachází mateřská i základní škola, zdravotnická zařízení, pošta, sportovní hala a letní otevřená sportoviště, knihovna, sběrný dvůr aj. Podnikatelskými aktivitami jsou zajištěny veškeré služby pro občany (např. obchody se smíšeným zbožím, restaurace, cukrárna, bistro, kosmetické služby, kadeřnictví, jazykové kurzy, trafika, květinová síň a mnoho dalších). Obec má vlastní vodovod, kanalizaci napojenou na ČOV a je kompletně plynofikována. V roce 2009 byl dobudován nový silniční průtah včetně přilehlých chodníků a odstavných pruhů. Díky tomu obec získala velmi úpravný vzhled a můžeme ji proto charakterizovat jako obec čistou, moderní, ale přesto zachovávající ráz venkovského života.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavdobrý 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahneuvedeno 
Vodaneuvedeno  Sklepneuvedeno 
Koupelnaneuvedeno  Balkónneuvedeno 
Telefonneuvedeno  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníneuvedeno  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek G

počet zobrazení 302x

Další nemovitosti tohoto prodejce