Pronájem skladové haly o ploše 1 080 m2 ve Slavkově u Brna

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, cca 22 750,- Kč/měsíc + DPH + energie d
Druh: prostory pro sklad
Typ: pronájem
Okres: Vyškov
Lokalita: Slavkov u Brna
Ulice: Československé armády 1213
PENB: G
Aktualizace: 12.04.2024 11:42
Číslo zakázky: 00665
Stav: výborný
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu vytápěné skladové prostory o ploše 1 080 m2 v areálu ve Slavkově u Brna. Veškeré nájemní prostory je možné přizpůsobit požadavkům budoucího nájemce.

Skladově výrobní hala s administrativním a sociálním zázemím je ideální pro výrobní, logistické a obchodní aktivity.

Vybavenost:
Hala disponuje vlastním zázemím, je v ní instalován funkční jeřáb o nosnosti 5t, nabízí dostatek venkovních ploch. K objektu je přivedena voda, kanalizace a elektřina s dostatečnou kapacitou. Únosnost podlah 7 t/m2 je ideální pro všechny skladové regálové systémy a lehké průmyslové stroje. Světlá výška od horní úrovně podlahy po dolní úroveň nosné konstrukce je min. 10 m. Areál je dostupný kamionovou dopravou s neomezeným přístupem a s dostatečným počtem parkovacích stání.

Lokalita:
Areál se nachází v průmyslové zóně města, v bezprostřední blízkosti dopravní tepny vedoucí touto obcí směrem na Slovensko. Areál je výborně dopravně dostupný (20 km od Brna). Rozloha areálu je cca 14.300 m2 a nabízí velké množství výrobních, skladovacích a administrativních prostor, které jsou ve velmi dobrém technickém stavu.

Rádi Vám založíme poptávku, provedeme průzkum trhu a zašleme aktuální veřejné i neveřejné nabídky na míru. Neváhejte nás kontaktovat.
Realitní makléř:

Zdeněk Pavlíček
tel: 420604192605

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 322 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop