pronájem bytu 2+kk, 73m2 - Morávkova, Vyškov - Dědice

Cena: 14 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 1 vratná kauce, + provize RK
Druh: rodinný dům
Typ: pronájem
Okres: Vyškov
Lokalita: Dědice
Ulice: Morávkova
PENB: C
Aktualizace: 18.06.2024 11:58
Číslo zakázky: 6625730
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 132 m2
Obytná plocha: 73 m2
Výměra pozemku: 73 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nabízím k pronájmu krásný byt o dispozici 2+kk v soukromí rodinného domu a v klidné lokalitě obce Vyškov - Dědice. Tento moderní byt se nachází na ulici Morávkova a nabízí celkovou užitnou plochu 73 metrů čtverečních. Byt má také terasu s výhledem do zahrad o velikosti 9 metrů čtverečních, kde si můžete užívat klidné chvíle a relaxovat.

Byt je ve vynikajícím stavu a nabízí veškeré potřebné vybavení pro pohodlné bydlení. Tento byt je ideální pro pár nebo mladou rodinu hledající klidné a pohodlné bydlení v blízkosti přírody. Byt se skládá z obývacího pokoje spojeného s kuchyní, ložnice, koupelny a WC.

Dům se nachází v malebné obci Dědice, která nabízí výbornou dostupnost do centra města Vyškova. Pro milovníky přírody a klidného života je tato lokalita ideální volbou.

Zálohy na energie a služby spojené s užíváním bytu jsou cca 3 500 kč

Pokud hledáte pohodlné a moderní bydlení v klidné lokalitě v okolí Vyškova, tak tento byt je pro vás to pravé. Nebojte se mě kontaktovat pro více informací nebo domluvit prohlídku tohoto úžasného bytu. Budu rád, když vám pomůžu s hledáním vašeho nového domova.
Realitní makléř:

Miroslav Osička
tel: 734 877 798

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 25 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop