Pronájem bytu 2+kk, 51 m2 - Slavkov u Brna

Cena: 11 900 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 3.700 Kč platba za služby a energie, + provize R
Status: rezervováno
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Vyškov
Lokalita: Slavkov u Brna
Ulice: Havlíčkova
PENB: G
Aktualizace: 15.05.2024 11:23
Číslo zakázky: 37905
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 3
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Je nám potěšením Vám nabídnout k pronájmu byt s dispozicí 2+kk o celkové výměře 51,45 m2 nacházející se na ul. Havlíčkova, v malebném historickém městě - ve Slavkově u Brna.

Byt je situovaný ve třetím patře (ze tří) hezkého malého bytového domu po rekonstrukci. V domě jsou celkově tři samostatné bytové jednotky.

Byt byl renovován - je nově vymalován s novou kuchyňskou linkou. V bytě zůstává pouze zmíněná kuchyňská linka a sporák. Obývací pokoj je spojený s kuchyňským koutem a je velice prostorný (27,3 m2). Vedle kuchyňské linky se nachází samostatná malá místnost - praktická úložná komora nebo spíž. Koupelna je vybavena vanou i sprchovým koutem. Je spojená s toaletou a je zde také přívod pro pračku. Orientační půdorys bytu je k dispozici v obrázcích.

Okna bytu jsou orientována na dvě světové strany. Z obývacího prostoru je výhled do klidného a zeleného vnitrobloku se zahradami. Parkování je možné na ulici v okolí domu.

Nájem činí 11.900 Kč + 3.700 Kč platba za služby a energie.
Vratná kauce je v hodnotě dvou měsíčních plateb.
Provize RK je jedna měsíční platba + DPH.

Ulice Havlíčkova je klidná ulice, vzdálená pouze 500 m od hlavního náměstí ve Slavkově. V blízkém okolí domu se tak nachází veškerá občanská vybavenost - potraviny, mateřská a základní škola, restaurace a kavárny, lékaři, fitness studio a mnoho dalšího. Dostupná je také autobusová a vlaková stanice zabezpečující spojení s Brnem nebo Vyškovem.

Pro volnočasové aktivity je možné navštívit nedaleké koupaliště, zámecký park, golfové hřiště nebo využít turistické a cyklostezky v okolí.

Byt je k dispozici od 01. 06. 2024.
Těším se na Vás na prohlídkách
Realitní makléř:

Michaela Jakeš Bočová, Mgr.
tel: 420773742331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 46 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop