Podnájem bytu 2+1, 53m2, Ivanovice na Hané

Cena: 11 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 4 980 Kč zálohy na energie a služby + 1x vratná
Druh: byt 2+1
Typ: pronájem
Okres: Vyškov
Lokalita: Ivanovice na Hané
Ulice: Mlýnská
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 09:26
Číslo zakázky: 6631320
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 353 m2
Obytná plocha: 53 m2
Počet pater: 5
Patro: 4
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme exkluzivní podnájem zmodernizovaného bytu o dispozici 2+1 ve městě Ivanovice na Hané. Nemovitost má podlahovou plochu 53m2 a nachází se ve 4. NP bytového domu.

Byt je po velmi zdařilé rekonstrukci. Po vstupu do bytu na Vás čeká prostorná chodbička se zádveřím, odkud je přístup do všech místností bytu. Ihned po levé straně se nachází samostatná toaleta. Následuje kuchyně, kde je praktická kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a elektrickou troubou a digestoří. Spoustu odkládacího a úložného prostoru si zamilujete od prvního pohledu.

Z kuchyně je přístup do koupelny s vanou, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem a dalším úložným prostorem. Nechybí prostor pro pračku a případnou sušičku. Z chodby je dále přístup do komory či šatny, kde je připravený prostorný policový regál pro uschování spousty věcí. Následují 2 pokoje. V tom prvním je ponechána velká vestavěná skříň a přístup na krásný a prostorný balkon. Druhý pokoj zůstává prázdný. Oba pokoje disponují stíněním oken a vnitřními žaluziemi, případně garnýže.

K bytu náleží uzamykatelná kóje umístěna v suterénu budovy.

Byt je k dispozici ihned.

Výborná dopravní dostupnost automobilem do měst Vyškov, Kroměříž či Prostějov. V blízkosti dálnice D1 a D46, pravidelné linky IDS JMK či vlakové spojení. V Ivanovicích na Hané je veškerá občanská vybavenost. MŠ, ZŠ, pošta, supermarket, zdravotní středisko, lékárna, knihovna, restaurace.

Měsíční náklady na bydlení jsou 4 980 Kč (obsahuje vše kromě připojení k internetu).

Fotografie s vnitřním vybavením a dekoracemi nejsou součástí prodeje. Jsou vytvořeny pomocí AI, pro lepší představu a inspiraci, jak si nemovitost zařídit.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat přes e-mail nebo na uvedeném telefonním čísle.
Realitní makléř:

Jaroslav Varmuža
tel: 721 977 793

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 159 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop