Podnájem bytu 1+kk, 29m2, Ždánice

Cena: 10 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 3 808 Kč zálohy na energie a služby + 1x vratná
Druh: byt 1+kk
Typ: pronájem
Okres: Hodonín
Lokalita: Ždánice
Ulice: Kaštýlek 942
PENB: B 73 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.05.2024 16:06
Číslo zakázky: 14046018
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Topení: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Exkluzivní podnájem novostavby developerského projektu "Rezidence Ždánice". Nabízená bytová jednotka je dispozičně 1+kk a nachází se na ulici Kaštýlek. Byt má výměru 29 m2 a nachází se ve 2. NP bytového domu s výtahem.

Byt se nabízí jako nevybavený kromě kuchyňské linky značky Oresi, která bude realizovaná v průběhu měsíce května. Můžete se těšit na následující vestavěné spotřebiče (lednice, elektrická trouba, indukční varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba a myčka).

Nadčasové a moderní obklady na Vás čekají v koupelně se sprchovým koutem a toaletou. Pračka včetně sušičky mají své místo, které pohodlně připojíte na vodu a odpad. Nad umyvadlem je umístěna skříňka s úložným prostorem včetně zrcadlem a osvětlení.

Okna v bytě jsou osazena trojskly a 7-mi komorovými profily. Vytápění je dálkové pomocí centrální plynové kotelny v budově. Na chodbě jsou k dispozici skříně a botník.

Součástí je prostorný balkon s krásným výhledem do Přírodního parku Ždánický Les s vrcholem, který nese název Kozí hřbet. Nachází se zde naučné stezky, včetně sadů a vinic.

K bytu náleží vyhrazené parkovací stání.
Nastěhování možné od 1.6.2024

Klidná lokalita a výborná dopravní dostupnost autobusem. Ve Ždánicích je k dispozici veškerá občanská vybavenost, obchody, policie, pošta, škola, školka a další služby.

Měsíční náklady na bydlení jsou 3 808 Kč (obsahuje vše kromě připojení k internetu).

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat přes e-mail nebo na uvedeném telefonním čísle.
Realitní makléř:

Jaroslav Varmuža
tel: 420721977793

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 73 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop