Prodej obchodního prostoru o dispozici 1+1 s terasou, vlastní garáží a parkovacím stáním před domem v obci Holubice

Cena: 5 100 000 Kč
Informace k ceně: + provize RK, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 21 965 Kč měsíčně
Druh: prostory pro obchod
Typ: prodej
Okres: Vyškov
Lokalita: Holubice
PENB: B 74 kWh/m2/rok
Aktualizace: 24.06.2024 16:35
Číslo zakázky: 30414
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
AMBIENTEN VIP vám nabízí ve výhradním zastoupení majitele ateliér o dispozici 1+1, který lze využít kompletně pro podnikatelské účely např. kavárna, cukrárna, menší obchod s potravinami a další. Nemovitost disponuje terasou, garáží pro jeden vůz, sklepem a parkovacím stáním přímo před domem v obci Holubice. Užitná plocha ateliéru činí 63 m2 a je ve velmi dobrém technickém stavu bez nutnosti dalších investic.

Nemovitost je bezbariérová a má dispozici tři vstupy. Ateliér má dřevěná Euro-okna s trojsklem a ve zdivu a stropech je zabudovaná zvuková izolace, tudíž je zde naprostý klid. Do ateliéru je možno vstoupit přes hlavní vstup, který je napojený na centrální telefon v bytě, garáž a přes hlavní vstup do bytu, který vede přes venkovní terasu. Vstupní dveře do ateliéru jsou bezpečnostní a protipožární. Ateliér je orientovaný směrem na SZ. V bytě je kompletně nová kuchyňská linka vybavena moderními spotřebiči - lednicí, myčkou, sklokeramickou varnou deskou a dřezem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou a sušičkou. Součástí koupelny je oddělená toaleta. V celém ateliéru jsou laminátové podlahy. Ateliér je vytápěný přes radiátory, které jsou připojeny na centrální plynový kotel v domě. Ateliér byl vybaven na přání majitele s více zásuvkami, přípojkou na internet a televizi. Stropy jsou vyplněny zvukovou izolací.

Jedná se o jediný prostor v domě, který se nachází v přízemí, tudíž nemá žádné sousedy a nabízí naprosté soukromí. Díky svému umístění je prostor ideální pro podnikatelskou činnost. Nábytek a lustry nejsou součástí prodeje.

V garáži je prostor pro jedno větší auto a motorku. Parkovací stání před domem je o větším rozměru a nabízí možnost parkování i nákladního vozu. Sklep v garáži má mnoho využití, protože má k dispozici veškeré inženýrské sítě, tudíž je možný využít i jako menší pracovnu, či dílnu. Energetická náročnost budovy spadá do třídy B.

V ceně je zahrnuta garáž se sklepní jednotkou. Nabízí také možnost odkoupení venkovního parkovací stání v hodnotě 250.000,- Kč.

Obec Holubice se nachází v dojezdové vzdálenosti 20 minut do centra Brna. V obci je základní škola a nedaleko Holubic jsou města Rousínov a Slavkov u Brna, které disponují veškerou občanskou vybaveností. Velkou výhodou je přímí autobusový spoj na hlavní autobusové nádraží v Brně. Brněnském letiště Tuřany se nachází v dojezdové vzdálenosti 15 minut po dálnici D1. V případě, že Vás tato nemovitost zaujala a máte zájem o více informací či prohlídku nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat!
Realitní makléř:

Kevin Russegger
tel: 420733525123

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 67 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop