Dvougenerační dům po rekonstrukci v Šaraticích

Cena: 8 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 36 609 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Vyškov
Lokalita: Šaratice
Ulice: Ostudy
PENB: G 338 kWh/m2/rok
Aktualizace: 09.05.2024 07:39
Číslo zakázky: 00412
Stav: výborný
Výměra pozemku: 517 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízím k prodeji rodinný dům se dvěma samostatnými byty, hezkou zahradou a dvorem poskytujícím naprosté soukromí.

Ze vstupní chodby se dostaneme přímo do spodního bytu, na dvůr a po schodech do bytu umístěného v patře.
V přízemí domu najdeme bytovou jednotku o dispozici 1+1. Prostorná ložnice je vkusně zařízená a je přístupná z kuchyně. Ta nabízí kuchyňskou linku včetně spotřebičů. Byt nabízí prostornou koupelnu s rohovou vanou a WC.
V horním patře se nachází moderně zařízený byt o dispozici 2+1. Skládá se z ložnice, obývacího pokoje a kuchyně. Rovněž ta je vybavena velmi pěknou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. V celém horním patře je použita stylová velkoformátová dlažba, nádherné tapety a další kvalitní vybavení. Povedená je rovněž koupelna se sprchovým koutem.

Za domem se nachází krytý dvůr s útulným posezením a letní kuchyní. Za dvorem je k dispozici ještě zahrada, která je přístupná i ze zadní strany, tam je umístěna i garáž.

Dům se nachází v malebné obci Šaratice, která leží v okrese Vyškov, pouze 15 km od Brna a 8 km od Slavkova. Šaratice disponují dobrou občanskou vybaveností, najdeme zde obchody, restaurace, poštu, sportovní i dětská hřiště, základní i mateřskou školu, knihovnu nebo třeba praktického lékaře. Zajíždí sem autobusy integrované dopravy, které Vás pohodlně dopraví do vedlejších větších obcí, které Vám nabídnou vše, co by Vám v Šaraticích mohlo chybět.
Hledáte-li bydlení s kouzelnou atmosférou menší obce, přesto s dobrou dostupností do Brna, neváhejte mě pro více informací či sjednání prohlídky kontaktovat.

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 661 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop