Prodej zděného RD 8+kk s krytým bazénem + dalším domkem v zahradě (relax club house), Milešovice (19 min. autem od Brna), CP 842 m2, klimatizace, kompletně zařízený, garáž, 6x parking, závlahy, alarm.

Cena: 24 495 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 105 500 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Vyškov
Lokalita: Milešovice
PENB: C 167 kWh/m2/rok
Aktualizace: 04.05.2024 09:21
Číslo zakázky: 02460
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 842 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji atypický, kompletně zrekonstruovaný a nově dostavovaný RD o dispozici 8+kk v obci Milešovice (skvělá dojezdová vzdálenost do Brna - cca 17 km, 19 minut autem). Majitel si dům nechal vybudovat pro vlastní rodinné využití a tomu odpovídá nejen výběr kvalitních materiálů, ale i precizní technické vypracování - na ničem se zde nešetřilo.
Součástí je nejen krytý bazén s protiproudem a technickým zázemím, ale rovněž další dvoupodlažní objekt v zahradě, který lze využít např. pro bydlení nebo jen relaxaci ("pánský klub" s kulečníkem, dětskou "megahernu", luxusní pracovnu atp.). Naleznete zde i zastřešené posezení s prostorem pro grilování. Ve svahu je i budoucí vinný sklípek - viz. foto.
Dům se prodává kompletně zařízený jak nábytkem, tak i spotřebiči - můžete se rovnou přestěhovat a bydlet. Nespornou výhodou je to, že i přes rozměry a užitnou plochu působí tento z ulice velmi kompaktně a skromně - nebudete nikoho provokovat, ale přitom si užívat veškerého komfortu a soukromí. Bez větších zásahů lze využít i jako dvougenerační bydlení se 2 bytovými jednotkami.
Celková plocha pozemku činí 842 m2, UP hlavního domu 357 m2, ZP vč. nádvoří 475 m2. Technické zařízení typu klimatizace v některých pokojích, závlahového systému či zabezpečovacího zařízení s kamerovým systémem jsou samozřejmostí. Parkování pro 4-6 automobilů na obecní zpevněné ploše před domem + 1 vůz v garáži.
Podlahové vytápění + v části domu radiátory a otopné žebříky (možnost kombinace plyn/elektřina) je řešeno pomocí špičkového kondenzačního plynového kotle. Je zde i příprava pro montáž fotovoltaických panelů. Objekt je připojen na kompletní inženýrské sítě - obecní vodovod, kanalizace, elektřina i plyn.
Klidné a pohodové bydlení v dobré dojezdové vzdálenosti do Brna či Vyškova. Lze financovat hypotékou. Volný dohodou. Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.
Realitní makléř:

Jan Kejduš, Ing.
tel: 420731574544

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 202 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop