Prodej rodinného domu Drysice

Cena: 1 190 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 5 125 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Vyškov
Lokalita: Drysice
PENB: D 134 kWh/m2/rok
Aktualizace: 03.06.2024 10:13
Číslo zakázky: N09084
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 195 m2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Topení: ano
Hledáte menší domek a chcete si jej upravit a zcela přizpůsobit svým představám? Pak pro Vás máme jedinečnou nabídku prodeje domu v Drysicích, jež pro Vás může být ideální volbou.
Obrovským benefitem obce je perfektní sjízdnost na dálnici a snadná dostupnost do okolních měst. Do Vyškova dojedete autem za 8 minut a v Brně nebo v Olomouci jste za 25 minut. Dům má tedy velký potenciál jak k příjemnému rodinnému bydlení, tak k rekreaci.
Aktuální dispozice této nemovitosti je 3+1 a v případě potřeby je možné rozšíření o další obytné místnosti. Dle vyjádření stavebního úřadu lze nemovitost navýšit o jedno nadzemní podlaží a podkroví. K domu náleží oplocený dvorek a celková výměra pozemku činí 195 m2. Půdní prostory jsou přístupné dřevěným schodištěm z prostor verandy, eventuelně ze dvora. Do domu je zavedena voda a elektřina, topení bylo řešeno lokálně, ohřev vody skrze elektrický bojler.
Objekt je v původním stavu, určen k celkové rekonstrukci. K fotodokumentaci přikládáme vizualizaci, jak by mohla nemovitost vypadat po modernizaci venkovní části domu. V obci se nachází MŠ, restaurace, knihovna a obchod s potravinami.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, rezervujte si prosím termín prohlídky, kterou Vás provede naše kolegyně Jolana.
V případě vícero zájemců o koupi si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší učiněnou nabídkou.
Realitní makléř:

Jolana Dostálová
tel: 420800042041

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 905 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop