Prodej rodinné domy, 150 m2 - Bučovice - Vícemilice

Cena: 6 500 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 27 995 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Vyškov
Lokalita: Bučovice
Ulice: Slovenská 114
PENB: E
Aktualizace: 20.05.2024 14:36
Číslo zakázky: 60561
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 246 m2
Obytná plocha: 150 m2
Výměra pozemku: 1210 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k zakoupení pohodlného rodinného domu, který se nachází půl hodiny jízdy od Brna. Tento cihlový dům, postavený v roce 1970 a naposledy rekonstruovaný v roce 2010(podkroví) a v r. 2019-2020 přízemí, kdy z 2+1 bylo upraveno na 1 velký obytný prostor kuchyně + jídelna a obývací kout, nabízí veškerý komfort bydlení. S celkovou užitnou plochou cca 150 m2 a uspořádáním 6+1 (resp. 5+KK) se 2 koupelnami a 2 WC poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Dům je patrový, řadový, na pozemku o rozloze 1210 m2.

Jedním z hlavních lákadel je fotovoltaický systém o výkonu 7,6 kWp, který pokrývá minimálně polovinu z celkové cca 11-13 MWh roční spotřeby elektřiny, zároveň umožňuje nabíjení až dvou vozidel díky wallboxům + bateriové úložiště 6 kWh, přebytky se prodávají do sítě. Nejen pro osoby pracující v IT je k dispozici optické vlákno, což zaručuje spolehlivé internetové připojení. Před domem je dostatek parkovacích míst pro 4 vozidla. Velká oplocená zahrada nabízí prostor pro hraní dětí i odpočinek rodičů. K dispozici je také pergola pro letní posezení a relaxaci s cihlovou základnou na gril/krb.

Město Bučovice je plné vybavenosti pro pohodlný život. Ve městě je zámek s parkem, mateřské, základní a střední školy, zdravotní a rehabilitační střediska, 4 lékárny, několik veterinářů, veškeré obchody od potravin přes drogérii až po autodíly. Město nabízí kulturní vyžití od restaurací a kin po koupaliště. V dosahu autem jsou, kromě Brna města Vyškov a Kyjov s nemocnicemi.

Pro aktivní životní styl je na zahradě k dispozici menší golfové cvičiště, vyvýšené záhony, pro děti houpačky a pískoviště a také částečně zapuštěný bazén. Pro fanoušky destilátů je zde několik ovocných stromků, které pokud úroda nepomrzne mají neuvěřitelnou výtěžnost. Díky poměrně větrné horní části obce byla zvažována stavba větrné elektrárny jako doplňku ke stávající FVE. Dále je možnost využití dvorku, který má odkládací místnost se stabilní teplotou.

Dům je kompletně vybaven inženýrskými sítěmi - elektřinou, odpadem, vodou (+ možnost využití místního pramene) a kanalizací, plyn před domem, ale díky vytápění tepelným čerpadlem nebyl zájem o připojení. K dispozici je i garáž zřejmě s montážní jámou (stávající majitel nevyužívá)+ sklep (2 místnosti), kde se nachází i kotel na TP (biomasa), který také nebyl využíván, půdní vestavba, a 6 ks klimatizací.

Poplatky za vodu ve výši cca 600 Kč/1-2 os. a za elektřinu do 4 000 Kč (bez zohlednění příp. výnosu z prodeje), roční daň z nemovitostí činí v roce 2024 pouze 868 Kč, poplatky za odpady 700 Kč/os. Vzhledem k prodeji přebytků elektřiny z FVE do sítě není nastaven sytém záloh, podle dodavatele to prý není možné.

Tento rodinný dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerým komfortem a moderními technologiemi.

Cena plus provize RK.
Nebojte se zpříjemnit si svůj život a přijďte se podívat!
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Těšíme se na Vás na prohlídce.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 42 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop